Gexsys AS ISO9001:2015 sertifisert

Vi vil gratulerer vår kunde Gexsys AS med deres NS-EN ISO9001:2015 sertifisering 01.09.2017.

Gexsys har siden september 2011 hatt ISO9001:2008 sertifisering, og har hatt meget god kontroll frem til nå. Det er sjeldent å treffe en øverste ledelse så fokusert på kvalitet og forbedringsarbeid, som det er hos Gexsys. For å ytterligere bli bedre har de det siste året jobbe systematisk med forbedringer og tilpasninger til den nye versjonen av ISO9001. I den forbindelse valgte Gexsys etter nøye evaluering og sammenligning mellom flere andre verktøy å investere i det IT baserte kvalitetssystemet Input Process.

Med rådgiver bistand fra en HMSK rådgiver fra System og Sikkerhet, har de har gjort et fabelaktig arbeid med kontekst, målsetninger, utarbeiding av arbeidsprosesser, risikoevalueringer og alt det andre som skal til. Oppfriskning av opplæring av hele bedriften i kvalitets og HMS forståelse, samt det nye verktøyet, skal føre Gexsys mot nye høyder.

«Arbeidet med å implementere Input Process som vårt QA verktøy sammen med bistand fra System og Sikkerhet, både datateknisk og som sparringspartner i tilpasningen til den nye standarden har vært en lærerik og bevisstgjørende prosess»
Roar Olsen, Adm. Dir, Stig S. I. Henriksen QA Sjef Gexsys AS.

GEXSYS AS står for Global Ex Systems og er basert på deres visjon om å være en total systemleverandør innen område Ex beskyttelse på det globale markedet.
Gexsys AS er ambisiøs teknologibedrift som har hovedfokus på design og konstruksjon av kontrollsystem som skal plasseres i eksplosjonsfarlige områder, hovedsakelig i norsk og internasjonal oljeindustri.
Link til Gexsys hjemmeside.

Steinar Werner Pedersen
Daglig leder

Trykk her for å melde deg på våre nyhetsbrev.