Nytt eierskap og utvidede muligheter.

Vi har gleden av å annonsere nytt eierskap i System og Sikkerhet AS som sikrer og styrker vår videre drift og satsning innen kvalitet, HMS og ytre miljø. Utvikling.org, som i dag leverer tjenester innen lederutvikling, HMS og kvalitet, har kjøpt opp selskapet for å sammen skape et solid kompetansemiljø innen kvalitet, HMS og ytre miljø.

Endring i eierskap vil ikke påvirke vår løpende drift, og System og Sikkerhet AS fortsetter som før. Nytt eierskap vil gjøre oss i stand til å kunne tilby en mer helhetlig løsning for effektiv rådgivning innen kvalitet. Utvikling.org AS drives av personer som har arbeidet med kompetanseutvikling for næringslivet i en årrekke, hvor alle har solid faglig bakgrunn kombinert med bred praksis. Selskapet har også tilgang til et stort nettverk av konsulenter og rådgivere som også vil gi oss mer fleksibilitet i vårt kundetilbud.

Med nye krav for implementering av ISO9001:2015 og ISO14001:2015 senest innen september 2018, står vi nå enda bedre rustet sammen med nye eiere for å gjennomføre dette på en effektiv måte sammen med våre kunder.

Den 19.1.2017 ble alle aksjene i System og Sikkerhet AS solgt til selskapet Utvikling.org AS. System og Sikkerhet vil fortsatt ha kontor i Tankbåtvegen 1 på Tananger, og bestå av 6 ansatte.

Utvikling.org er også største eier i Medco Bedriftshelsetjeneste AS. Med disse selskapene side om side med System og Sikkerhet, ser vi også store muligheter for synergier på tvers av andre fagområder og tjenestespekter.  Vi ser frem til å bygge videre på dette fundamentet til glede og nytte for våre kunder og leverandører.

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke for støtte og godt samarbeid i 2016 og ser frem til videre samarbeid i det nye året.

Steinar Werner Pedersen
Daglig leder

Trykk her for å melde deg på våre nyhetsbrev.

Vil du se nærmere på Utvikling.org, klikk her.